18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bakan Elvan'dan cam kemik hastası öğrenciye ziyaret

Bakan Elvan'dan cam kemik hastası öğrenciye ziyaret - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Akdeniz ilçesinde cam kemiği hastalığı nedeniyle eğitim ve öğrenimini evinde sürdüren 8 yaşındaki Mustafa Abeş'e karnesini verdi, ilçedeki esnafı ziyaret etti MERSİN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde evde eğitim gören cam kemik hastası 8 yaşındaki Mustafa Abeş'i ziyaret etti, esnafla görüştü.

8.06.2018 - 17:22

İlçedeki iş yerlerini gezen Elvan, işletmecilerle ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Elvan, daha sonra cam kemiği hastalığı nedeniyle eğitim ve öğrenimini evinde sürdüren 8 yaşındaki Mustafa Abeş'le görüştü.

Vali Ali İhsan Su'nun eşlik ettiği Elvan, çocuğa evinde karnesini ve hediyelerini takdim etti.

- Seçim bürosunu açtı

Bakan Elvan, Müfide İlhan Mahallesi'ndeki AK Parti'nin seçim bürosunun açılışına da katıldı.

Açılışta konuşan Elvan, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Sizin huzurunuzu, güveninizi sağlayacak, bu ülkede istikrarı sürekli hale getirecek tek bir lider vardır, o da adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Akdeniz ilçesinin yıllarca hizmet alamadığını dile getiren Elvan, kanun hükmünde kararname (KHK) ile belediyeye görevlendirme yapılmasının ardından vatandaşlara hizmet götürüldüğünü, ekiplerin "harıl harıl" çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Elvan, açılışın ardından Mardinliler Derneği'ni ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyelerin sorunlarını dinledi, yapılan yatırımları anlattı.