29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Bakan Sarıeroğlu'ndan AA'ya ziyaret

Bakan Sarıeroğlu'ndan AA'ya ziyaret - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu: - "Adana'nın marka ürünleriyle dünya pazarlarında daha fazla yer alma konusunda adım atacağız"ADANA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Adana'nın marka ürünleriyle dünya pazarlarında daha fazla yer alma konusunda adım atacağız.

10.06.2018 - 11:56
" dedi.

Sarıeroğlu, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Adana'da her zaman vatandaşla iç içe olmaya çalıştıklarını aktaran Sarıeroğlu, "İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süre zarfında, sürekli Adana'da olarak, kentin ihtiyaçlarını, beklentilerini, taleplerini karşılamak adına yeni projelerle Adana'mızı buluşturmak adına var gücümüzle çalışacağız." ifadesini kullandı.

Sarıeroğlu, sıcak havanın kendilerini etkilemediğini vurgulayarak, "Adana'nın evladı olarak vatandaşlar bizi bağırlarına bastılar. Biz de bu teveccühe layık olmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yetiştiklerine işaret eden Sarıeroğlu, şöyle devam etti:

"Genel merkezde birçok kademede görev aldık. Partimizin kadın kollarında, gençlik kollarında, MKYK üyeliklerinde yer almak okul gibi aslında. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızdan gördüğümüz siyasi terbiye, vatandaşlarımıza en yüksek derecede saygımızın gereği olarak bize verecekleri vekaleti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Yeni projelerimiz olacak, millet bahçelerimiz, yeni hastane projelerimiz, bu bağlamda Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesini, Endüstri Organize Sanayi Bölgesini hızlandıracağız."

Sarıeroğlu, önemli bir tarım ve sanayi kenti olan Adana'nın bu alanda da daha iyi yere gelmesi için çabalayacaklarını vurgulayarak, "Ben coğrafi işaretlemeye çok önem veriyorum, bu bağlamda bu başlatılan süreçlerin hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Adana'nın marka ürünleriyle dünya pazarlarında daha fazla yer alma konusunda adım atacağız." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik de çalışmaları hakkında bilgi verdiği Bakan Sarıeroğlu'na Adana temalı tablo hediye etti.

- Semim irtibat bürosuna ziyaret

Bakan Sarıeroğlu daha sonra merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki kendisine ait seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Burada partililerle bir araya gelen Sarıeroğlu, çalışmaları değerlendirdi.

Sarıeroğlu, daha sonra partililere çalışmalarında başarılar dileyerek ofisten ayrıldı.