19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Kocaeli'de

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Kocaeli'de - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli Valiliğini ziyaret etti, huzurevi sakinleriyle bir araya geldiKOCAELİ (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli Valiliğini ziyaret etti.

11.02.2019 - 14:56

Bakan Selçuk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Burada anı defterini imzaladıktan sonra konuşan Selçuk, 11 Şubat'ın, "Uluslararası Bilimde Kız Çocukları ve Kadınlar Günü" olduğunu belirterek, bugünü, bilimde, sanayide ve teknolojide önde gelen şehirlerden biri olan Kocaeli'de kutlamak istediklerini söyledi.

Bakan Selçuk, Vali Hüseyin Aksoy ile kentteki çalışmaları değerlendirmek için toplantı yapacaklarını kaydetti.

Daha sonra makama geçen Selçuk, Vali Aksoy ve beraberindekilerle bir süre görüştü.

Ziyarete, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Ergezen, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve ilgililer katıldı.

Bakan Selçuk, Vali Aksoy ve beraberindekiler, basına kapalı gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısına katıldıktan sonra Kocaeli Huzurevi'ne geçti.

Burada çiçekle karşılanan Selçuk, daha sonra huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Muhabir : Kadir Yıldız
Yayınlayan : Berin Alpaslan Gökçe