25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

"Belediye hizmetleri, hükümet yatırımlarına anlam katıyor"

"Belediye hizmetleri, hükümet yatırımlarına anlam katıyor" - Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci: - "Van'da çok büyük değişim dönüşüm görüyoruz.

15.02.2018 - 11:35
Bu bizi çok mutlu ediyor. Belediyemizin yatırımları AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırımlara farklı bir hava veriyor"

VAN (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen hizmetlerin, AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırımlara farklı bir hava kattığını söyledi.

Van'da Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılmak üzere kente gelen Çiftci, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

Çiftci, burada yaptığı konuşmada, bölgenin en önemli merkezlerinden biri olan Van'ın AK Parti hükümetleri döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın çok özel ilgi gösterdiği, sahiplendiği bir il olduğunu söyledi.

AK Parti hükümetlerinin Van'a çok önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Çiftci, "Her alanda önemli hizmetler gerçekleştirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak biz de burada önemli yatırımlar yaptık ve yapacağız. Bakanlık olarak Kapıköy Sınır Kapımız, depolama merkezlerimiz var." dedi.

Çiftci, Van'da bugün enerji kooperatifleri üzerine bir bilgilendirme toplantısı yapacaklarını dile getirdi.

Kentteki dinamikleri harekete geçirmeye çalışacaklarını anlatan Çiftci, şunları kaydetti:

"Van'a güzel bir hizmet sunmak için buradayız. Her geldiğimizde mutlu eden çok ciddi yatırımlar var. Valimizin büyükşehir belediye başkanı olmasıyla Van'da çok büyük değişim dönüşüm görüyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Belediyemizin yatırımları AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırımlara farklı bir hava veriyor. Son dönemlerde yapılan büyük projeler bizi ve kamuoyunu heyecanlandırdı. Valimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yatırımlarla Van'ın geleceği bugünden çok daha iyi olacak."

Zorluoğlu ise Çiftci'nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Van'ı ilgilendiren tüm kamu hizmetlerinde kendilerine destek olduğunu belirterek, "Hükümetimizin de Bakanlıklarımızın da Van'a pozitif ayrımcılığı devam edecek. 2018 yılı içinde de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile diğer Bakanlıkların ilimize daha fazla yatırım yapacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Açıklamaların ardından ziyaret basına kapalı devam etti.