19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Belediyeden taziye evlerine destek

Belediyeden taziye evlerine destek - Görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, 20 taziye evine malzeme yardımında bulundu BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, 20 taziye evine malzeme yardımı yaptı.

18.10.2018 - 12:12

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Murat Sütçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde bulunan taziye evlerinin iç ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla toplam 553 sedir ve bin 106 sehpa yardımında bulunduklarını söyledi.

Vatandaşların talebi üzerine taziye evlerindeki kullanışsız sandalyelerin ve oturum alanlarını göz önünde bulundurarak yardımı yaptıklarını kaydeden Sütçü, 40'a yakın taziye evinden 20'sine sedir ve sehpa yardımı yaptıklarını bildirdi.

Sütçü, "Kalan diğer taziye evleri için de gerekli olan çalışmalar başlatıldı. Sedir ve sehpa yardımında bulunmaya devam edeceğiz." dedi.

Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Badur da taziye evlerine yapılan yardım için belediyeye teşekkür ederek, "Sıkıntımızı her daim çözen Batman Belediyesine mahallemiz adına teşekkür ederim." diye konuştu.

Vatandaşlardan Zeki Canpolat ise belediyenin taziye evleri için çok güzel bir çalışma sergilediğini, bu hizmetlerin vatandaşların takdirini topladığını belirtti.

Canpolat, "Belediye taziye evlerine yemek yardımının yanı sıra malzeme desteğinde de bulundu. Hatta bazı mahallelere taziye evi bile yaptırıyor. Bu hizmetlerin devamını bekliyoruz. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.