19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş'ın kadın futbol takımı, Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyor

Beşiktaş'ın kadın futbol takımı, Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyor - TFF Kadınlar 1.

29.08.2018 - 20:57
Lig ekiplerinden Beşiktaş, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde düzenlenen turnuvaya katıldı - Antrenör Mutlucan Zavotçu: "İnşallah bu sezon şampiyonluğu göğüsleyip, Beşiktaşımızı ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek istiyoruz"

BİLECİK (AA) - TFF Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Beşiktaş, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde düzenlenen turnuvaya katıldı.

Sezon öncesi ilçede düzenlenen Kadınlar Futbol Turnuvası Zafer Kupası için kente gelen Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, İçmeler Tesisleri'nde kampa girdi.

Antrenör Mutlucan Zavotçu, tesislerde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu'da Beşiktaşlılığın çok başka yaşandığını ve büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Turnuvada şampiyonluk istediklerini aktaran Zavotçu, "Turnuvada bizim takımımızın yanı sıra İzmir Konak Spor, Akdeniz Nurçelik ve Kocaelispor ekipleri var. En iyi sonucu alarak turnuvayı kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Son iki sezonu 1. Lig'de ikinci olarak bitirdiklerini vurgulayan Zavotçu, "Önceki sene Konak Belediyespor'un, geçen sezon da Ataşehir Belediyespor'un arkasından ikinci olduk. İkinci ve üçüncü ligdeki şampiyonluklarımızdan sonra iki senedir ikinci bitirmemiz beklentileri yükseltti. Bu sene de ona göre transferler yaptık. İnşallah bu sezon şampiyonluğu göğüsleyip Beşiktaşımızı ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek istiyoruz. Takımımızın büyük çoğunluğu milli takımda oynayan oyunculardan oluşuyor." ifadelerini kullandı.