28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Beyoğlu'nda babasını öldüren zanlı yakalandı

Beyoğlu'nda babasını öldüren zanlı yakalandı - Müteahhitlik yapan 63 yaşındaki babasını, başına merdane ile vurarak öldürdüğü belirtilen şüpheli ile kendisine yardım ettiği öne sürülen arkadaşı gözaltına alındıİSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda babası Cafer Çelik'i (63) başına merdane ile vurarak öldürdüğü iddia edilen zanlı ile arkadaşı gözaltına alındı.

21.02.2018 - 13:44

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Örnektepe Mahallesi Selman Çıkmazı Sokak'taki bir binada müteahhitlik yapan Cafer Çelik'in ölü bulunmasına ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda Çelik'in daire bakmak bahanesiyle bir binaya çağrıldıktan sonra iş yerine dönmediğini belirleyen ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Güvenlik kamera görüntülerinde Çelik'ten sonra söz konusu binaya giren iki kişinin, bir süre kaldıktan sonra buradan ayrıldığı tespit edildi.

Söz konusu kişilerden birinin Çelik'in oğlu K.Ç, diğerinin de oğlunun arkadaşı S.C. olduğunu belirleyen ekipler, iki zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri süren şüphelilerden K.Ç'nin farklı bir numaradan babası Çelik'i daire bakmak için arkadaşı S.C'ye arattığı ve daireye gelen babasını, başına merdane ile vurarak öldürdüğü belirtildi.