29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Birileri huzurumuzu bozmak için her türlü hainliği yapıyor"

"Birileri huzurumuzu bozmak için her türlü hainliği yapıyor" - Batman Valisi Deniz: - "Birileri bu huzurumuzu bozmak için her türlü hainliği yapmaya çalışmaktadır.

20.06.2017 - 22:51
Biz bin yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Hainlerin sonu belli. Biz kucaklaşacağız"

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, bölgede sağlanan huzura ilişkin, "Birileri bu huzurumuzu bozmak için her türlü hainliği yapmaya çalışmaktadır. Biz bin yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Hainlerin sonu belli. Biz kucaklaşacağız." dedi.

Vali Deniz, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesi tarafından Türkiye Petrolleri Kristal Park Tesislerinde düzenlenen iftar programında, muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle orucunu açtı.

Programda konuşan Deniz, birlik, beraberlik mesajları vererek, bölge ülkelerinde yaşanan sıkıntılara dikkati çekti.

Deniz, böyle bir ortamda Türkiye'nin huzurlu liman olarak görüldüğünü vurgulayarak, "Her şeyin başında huzur geliyor. Yalnız birileri de bu huzurumuzu bozmak için her türlü hainliği yapmaya çalışmaktadır. Biz bin yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Hainlerin sonu belli. Biz kucaklaşacağız. Huzur olmasa buraya kimse gelip yatırım yapmaz. Para sıcaktır, ürkektir. Bize düşen, yanlışa bulaşanlara yürekli bir şekilde 'dur' demektir. Nasıl 15 Temmuz'da meydanlarsa hainlere 'Dur' dediysek bugün de aynısını yapacağız." diye konuştu.

-"Dünya Mülteciler Günü"

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy da ramazan ayında birlik ve beraberliklerin pekiştiğini söyledi.

Bugünün "Dünya Mülteciler Günü" olduğunu anımsatan Aksoy, Türkiye'nin devlet, millet, hükümet olarak başta Suriyeli mülteciler olmak üzere komşu ülkelerden Türkiye'ye sığınan tüm mültecilere kucak açtığını hatırlattı.

Aksoy, "Ülkemize, birliğimize, huzurumuza kasteden, uluslararası güçlerin kirli birer maşası olan başta FETÖ ve PKK olmak üzere tüm alçak terör örgütlerini ve onları her alandaki uzantılarını lanetle telin ediyoruz. Bu hainler unutmamalıdırlar ki, siz ne yaparsanız yapın biz farklılıklarımızın ayrışmanın değil, zenginlik olduğu temeliyle birbirimizi sevmeye, birbirimizi kucaklamaya, Kürt'ü, Türk'ü, Arap'ı, Çerkez'iyle şanlı bayrağımıza sahip çıkmak için tüm varlığımızı ortaya koymaya, gerekirse şehit olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.