29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Bodrum'da FETÖ/PDY operasyonu

Bodrum'da FETÖ/PDY operasyonu - FETÖ/PDY soruşturmasında hakkında arama kararı çıkarılan ve FETÖ'nün Milas sorumlusu olduğu iddia edilen firari şüpheli Bodrum ilçesinde yakalandıMUĞLA (AA) - Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve FETÖ'nün Milas sorumlusu olduğu iddia edilen firari şüpheli M.

28.03.2017 - 20:34
D, jandarma ekiplerince yakalandı.

Milas'ta öğretmenlik yaparken FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) ihraç edilen ve daha sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan M.D'nin, Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde kayınpederinin evinde saklanabileceği ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti.

Belirtilen bölgede ve evin çevresinde sivil ekiplerle bir süre izleme yapan jandarma, eşkale uygun şüpheliyi tespit edince operasyon düzenledi.

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla aranan M.D'nin Milas'ın örgüt imamı olduğu ve bir süredir firari ve kırmızı listede yer alan ByLock kullanıcılarından olduğu öğrenildi.

M.D, jandarmadaki işlemlerinin ardından, savcılık talimatıyla Milas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Grup Amirliği ekiplerine teslim edildi.