29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Bodrum'da gaziler ve şehit aileleri için özel mavi tur

Bodrum'da gaziler ve şehit aileleri için özel mavi tur - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, gaziler ve şehit ailelerine Bodrum'un koyları gezdirildiMUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, 70 gazi ve şehit ailesine, tekneyle Bodrum'un koyları gezdirildi.

19.09.2017 - 20:29

Bodrum Kaymakamlığı tarafından, ilçedeki gaziler ve şehit aileleri için tekne gezisi düzenlendi. Gaziler ve şehit ailelerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik grup, iki tekneyle tura çıkartıldı.

Tekne turunda gaziler ve şehit ailelerine; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, eşi Cihan Yılmaz, Bodrum Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli ile Bodrum Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Aydoğan Karasu da eşlik etti.

Gaziler ile şehit aileleri Gümbet, Akvaryum Koyu ve Kara Ada bölgesini gezdi.

Tura katılan şehit yakınlarından Hamdiye Pahna, oğlunu 1993'te Şırnak'ta şehit verdiğini söyledi.

Güzel vakit geçirmelerini sağlayan yetkililere teşekkür eden Pahna, "Kaymakam'ımız bizi davet etti. Eşimle birlikte katıldık. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Belki 20 senedir denize açılmamıştım. Bizimle yakından ilgileniyorlar, çok memnun kaldık." diye konuştu.

Kıbrıs Gazisi Hüseyin Bayram da uzun zamandır ilk defa böyle kapsamlı bir etkinlik yapıldığını belirterek, geziden çok memnun kaldığını anlattı.