29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Boluspor'a borç ihbarnamesi

Boluspor'a borç ihbarnamesi - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, altyapı sporcularının bulunduğu tesisin kira borcu nedeniyle Boluspor'a ihbarname gönderdi - Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı: "Bu konu şu anda yönetim kurulumuzda tartışıldı.

27.09.2018 - 17:40
Siyasi iradeyle paylaşıldı. Gerekli çalışma yapılacak"


BOLU (AA)- Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Boluspor'a, altyapı sporcularının bulunduğu tesisin kira borcu nedeniyle ihbarname gönderildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Boluspor Kulübüne gönderilen ihbarnamede, Karaçayır Mahallesi Murat Canbas Caddesi üzerinde bulunan ve kulüp altyapısındaki 60 sporcunun konakladığı Yılmaz Becikoğlu Tesisleri'ne ait 98 bin 939 lira 78 kuruşluk kira borcunun ödenmesi istendi.

Boluspor Kulübü tarafından kullanılan ve bin 745 metrekarelik alan üzerinde bulunan tesisin 1 Haziran 2014'ten 22 Mayıs 2017'ye kadar olan kira borcunun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün banka hesabına yatırılması istenirken, tesisin yine kulüp tarafından kullanılmak istenmesi durumunda bedelsiz tahsis işlemlerinin tamamlanması gerektiği ihbarnamede belirtildi.


- "Bu konuda gerekli çalışma yapılacak"


Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ihbarnamenin kendilerine salı günü geldiğini belirtti.

Konuyla ilgili en kısa zamanda açıklama yapılacağını kaydeden Çarıkcı, "Boluspor'un altyapı tesisleri zaten belediyenin kendi arsasında bulunuyor. Burası yapıldığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilmiş. Bu konu şu anda yönetim kurulumuzda tartışıldı. Siyasi iradeyle paylaşıldı. Gerekli çalışma yapılacak. Herhalde Bolu'ya faydası olmayan kimse burada çalışamayacak." diye konuştu.

Çarıkcı, kendilerine gönderilen bu ihbarnamenin çok gereksiz olduğunu belirterek, "Boluspor'un kime ne borcu olacak ki. Zaten orası da altyapı tesisleri. 40 yıldan beri olmayan şeyler bir anda ortaya çıkıyor." değerlendirmesinde bulundu.