24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Bozyazı Belediye Başkanı partisinden istifa etti

Bozyazı Belediye Başkanı partisinden istifa etti - Mersin'in Bozyazı ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ballı: - "Ülkücü fikirlerim, duygularım aynı kalmak kaydıyla partim MHP'den istifa ediyorum"MERSİN (AA) - Mersin'in Bozyazı ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ballı, partisi MHP'den istifa etti.

12.12.2018 - 18:31

Ballı, belediyede düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı desteklediği gerekçesiyle MHP İl Başkanlığınca "kesin ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

Kendisinden sözlü veya yazılı savunma istendiğini aktaran Ballı, "Ben Mersin'e sahip çıkmak adına Burhanettin Kocamaz'ın yanında olduğumu söyledim. Bu düşüncem devam ediyor. Ülkücü fikirlerim, duygularım aynı kalmak kaydıyla partim MHP'den istifa ediyorum. Herhangi bir savunma da vermeyeceğim." dedi.

Ballı, yerel seçimde aday olmayacağını daha önce açıkladığını anımsatarak, görevini bağımsız olarak sürdüreceğini, herhangi bir partiye geçmeyeceğini vurguladı.

Muhabir : Oktay Demir
Yayınlayan : Tamer Toğanaş