18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

"Bu yıl direniş ve diriliş sezonumuz olacak"

"Bu yıl direniş ve diriliş sezonumuz olacak" - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin: - "İyi bir kadro oluşturmaya gayret ettik.

31.07.2018 - 17:12
Amacımız öncelikle önümüzü görmek ve daha kötü olmamak"


KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Aytekin, "Kulübümüzün kuruluşunun 50. yılını kutladığımız bu yıl direniş ve diriliş sezonumuz olacak." dedi.

Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayyuma teslim edilmek üzere olan bir kulübü yönetim olarak devraldıklarını ve her türlü engellemelere rağmen canla başla mücadele ettiklerini söyledi.

Karabükspor'un olmazsa olmazları olduğunu ve bu kulübü ayakta tutmak için herkesi göreve davet ettiklerini aktaran Aytekin, "Elimizdeki imkanlar ve gerçek Karabükspor sevdalılarının destekleriyle yeni sezona hazırlanıyoruz. İki etap kamp çalışması yaptık ve şu anda tesislerimizde çalışmalar devam ediyor. Kadromuzun büyük bir çoğunluğunu yeniledik. İyi bir kadro oluşturmaya gayret ettik. Amacımız öncelikle önümüzü görmek ve daha kötü olmamak. Her zaman yerimiz Süper Lig'dir. Evet zor günlerden geçiyoruz. Birçok problemle boğuşuyoruz. Ama bizi hiçbir şey durduramayacak. Kulübümüzün 50. yılını kutladığımız bu yıl, direniş ve diriliş sezonumuz olacak. Yönetim olarak devlet büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Yanımızda olmaları bizi mutlu etti. İnanıyorum her şey daha iyi olacak." diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Mehmet Aytekin, eksik görülen alanlara teknik heyetin görüşleri dahilinde takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.