20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bursa'da turizm fuarı ve zirvesi yapılacak

Bursa'da turizm fuarı ve zirvesi yapılacak - Turizm işbirliklerinin artması, yeni pazarların olus¸turulması amacıyla 18-21 Ekim'de düzenlenecek etkinliklerde, Bursa ve s¸ehir dıs¸ından gelen 60 firma stant ac¸acak - Yurt dıs¸ından gelen 100 kis¸ilik seyahat acente temsilcisi fuara katılarak, ikili is¸ go¨ru¨s¸meleri gerçekleştirecek BURSA (AA) - Bursa'da Network Fuarcılık tarafından düzenlenen 1.

12.10.2018 - 17:36
Bursa Turizm Fuarı ve eş zamanlı olarak valilik himayesinde düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesi, 18-21 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kültür Merkezi'ndeki zirveye Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TU¨RSAB) Bas¸kanı Firuz Bagˆlıkaya, Türkiye Otelciler Federasyonu (TU¨ROFED) Bas¸kanı Osman Ayık, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Bas¸kanı Zeki Ac¸ıko¨z, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Bas¸kanı Zeki Apalı ve turizmin önde gelen isimleri, konus¸macı olarak katılacak.

Turizm işbirliklerinin artması, yeni pazarların olus¸turulması amacıyla düzenlenen etkinliklerde, Bursa ve s¸ehir dıs¸ından gelen 60 firma stant ac¸acak.

THY sponsorlugˆunda ve Bursa Turizm Tanıtma Birligˆi is¸birligˆinde, yurt dıs¸ından gelen 100 kis¸ilik seyahat acente temsilcisi fuara katılarak, ikili is¸ go¨ru¨s¸meleri gerçekleştirecek.

Zirve kapsamında, I·znik, Go¨lyazı, Uludagˆ, tanıtım, egˆitim, esnaf ve turizm, konaklama, istihdam, çevre, sagˆlık turizmi konularında oluşturulan c¸alıs¸ma grupları, ilgili kurum temsilcileriyle yapacakları toplantıda, konuyla ilgili sorunlar, c¸o¨zu¨m o¨nerileri ve eylem planı c¸ıkaracak. Raporlar, ilgili kamu yo¨neticilerine sunulacak.