29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Bursaspor'da Grozav için imza töreni

Bursaspor'da Grozav için imza töreni - Kulüp ikinci başkanı Ademoğlu: "Hassasiyet ile yapılan çalışmayla bir transfer gerçekleştirdik.

19.01.2018 - 18:01
Bu transferin Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum" - Grozav: "Burada kalabilmem için kendimi kanıtlamam lazım"


BURSA (AA) - Bursaspor'da yeni transfer Gheorghe Grozav için imza töreni düzenlendi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törende, Grozav kendisini sezon sonuna kadar yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Rumen futbolcunun sözleşmesinde, 2 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, törende yaptığı konuşmada, transferde karakter olarak Bursa kentine uygun oyuncuları seçtiklerini söyledi.

Ara transfer dönemi için yönetim olarak teknik direktör Paul Le Guen ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Ademoğlu, "Bu görüşmelerde hocamız, sezon ortasında yapacağımız transferlerin önemli olduğunu, alınan oyuncularının direkt oynaması gerektiğini vurgulamıştı. Hassasiyetle yapılan çalışmayla bir transfer gerçekleştirdik. Bu transferin Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu


- "Ali Koç ile değil, TOFAŞ grubu ile çalışmalarımızı yaptık"


Ademoğlu, bir gazetecinin "Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Ali Koç'un, kongre üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, sponsorluk görüşmeleriyle alakalı Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Bursaspor'la ilgili bazı söylemlerde bulunduğu yönünde iddialar var. Bununla ilgili neler diyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben o toplantıda başkanımız ile beraberdim. Ali Koç, başkanımız ve yönetim kurulunu o kadar methetti ki 'Türk sporunda böyle başkanlar, yöneticiler var mı?' dedi. O süreç içerisinde Ali Koç ile nezaket görüşmemiz oldu. Biz Ali Koç ile değil, TOFAŞ grubu ile çalışmalarımızı yaptık. Nezaket yemeğiydi. Bizim TOFAŞ grubu ile çalışmalarımız devam ediyor."

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruya ise Ademoğlu, "Transfer sezonu bu ayın sonuna kadar. Kulübümüzün futbol şubesinde çalışmalar sürüyor. Nijeryalı oyuncu ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda en iyisini yapacağız." cevabını verdi.

Kardemir Karabükspor ile sözleşmesini feshettikten sonra Bursaspor ile anlaşma sağlayan Grozav da Bursa'da bulunmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Grozav, Bursa şehri ve Bursasporlu taraftarlar ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"İyi şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir ailenin parçası olduğum için çok mutluyum. Takımı tanıyorum. İnternetten de araştırmalarımı yaptım. Çok iyi oyuncular var. Kalitenin olduğuna inanıyorum. İyi bir hocanın olduğunu biliyorum. Umarım takımla birlikte iyi şeyler yapabilirim. Burada kalabilmem için kendimi kanıtlamam lazım. 6 ay benim için test gibi olacak. Umarım 6 ayı iyi geçirip burada kalabilirim. Takımda yer almak için savaşacağım. Kim iyi oynarsa onun formayı alması normal. Bunu bekleyip göreceğiz."