29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Büyükşehir Gaziantepspor kötü gidişi durduramıyor

Büyükşehir Gaziantepspor kötü gidişi durduramıyor - Son haftalarda galibiyete hasret kalan mavi-beyazlı ekip, Oğuz Çetin yönetiminde çıktığı ilk maçtan da mağlubiyetle ayrıldı - Kulüp Başkanı Toprak: "Kadro kalitemiz ve kulüp yapımız itibarıyla hak etmediğimiz sonuçlar aldık.

27.02.2017 - 11:30
İnşallah Oğuz hocayla bir şeyleri değiştireceğiz"


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlara, yeni teknik direktörü Oğuz Çetin yönetiminde çıktığı ilk maçta da son veremedi.

Sezona büyük umutlarla başlayan mavi-beyazlı ekip, geride kalan haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarını üzdü. 22 haftada 12 kez mağlup olup, 6 kez kazanan Büyükşehir Gaziantepspor, 22 puanla 13. sıraya kadar geriledi.

Sezona teknik direktör Bülent Bölükbaşı yönetiminde başlayan, daha sonra Metin Diyadin ile anlaşma sağlayan Gaziantep ekibi, kötü gidişi durdurabilmek adına kan değişimini tercih etse de Oğuz Çetin yönetiminde çıktığı Sivasspor deplasmanından da 1-0 mağlup ayrıldı. Gaziantep ekibi, bu skorla mağlubiyet serisini 3 maça çıkardı.

Kulüp Başkanı Osman Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın bulunduğu yerden en az taraftarlar kadar kendilerinin de üzgün olduğunu söyledi.

Herkesi şaşkın eden bir tabloyla karşı karşıya olduklarını anlatan Toprak, "Kadro kalitemiz ve kulüp yapımız itibarıyla hak etmediğimiz sonuçlar aldık. İnşallah Oğuz hocayla bir şeyleri değiştireceğiz. Bu konuda umudumuz var. İnşallah Oğuz hoca takım adına yeni bir sayfa açar ve kısa zamanda yeniden üst sıralardaki yerimizi alırız." diye konuştu.