20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çaldıkları sigaraları satmaya çalışırken yakalandılar

Çaldıkları sigaraları satmaya çalışırken yakalandılar - Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdıBOLU (AA) - Bolu'nun Mudurnu ilçesiyle Taşkesti beldesindeki 2 marketten hırsızlık yapan 3 şüpheli, çaldıkları sigaraları beldede bulunan diğer esnafa satmak isteyince yakalandı.

21.02.2017 - 11:31

Taşkesti beldesinde bulunan bazı marketlere giderek yarı fiyatına sigara satmak isteyen 3 kişinin olduğu ihbarını alan jandarma, çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelilerin kullandığı iddia edilen 34 UVR 94 plakalı aracı Karamurat köyü yakınlarında durdurdu. Yapılan aramada bir miktar sigara ele geçiren ekipler, araçtaki Cihangir Usta, Mehmet Taştan ve Necmettin Yıldırım'ı gözaltına aldı.

Daha sonra, Mudurnu ilçesiyle Taşkesti beldesinde yapılan soruşturmada 2 iş yerinden hırsızlık yapıldığını belirleyen ekipler, şüphelileri işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk etti.

Savcılık sorgularından sonra tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Şüphelilerin, Mudurnu'da İsmail Demirkol'a ait bakkaldan 2 bin lira değerindeki sigara ile bir miktar bozuk parayı, Taşkesti beldesinde Murat Yaman'a ait marketten ise yaklaşık 30 bin liralık sigara ile marketin çelik kasasını çaldığı öğrenildi.

Hırsızlık şüphelilerinin Taşkesti beldesinde marketten yaptığı hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.