28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Bursa'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Bursa'da - Müezzinoğlu: - "Biz istiyoruz ki milli irade stabilize yollarda gitmesin.

26.03.2017 - 16:05
Nasıl her alanda otobanlar yaptıysak, hızlı bir gelişme için, millet kime yetki veriyorsa o yetki verilenlerin hem yetki kullandığı hem hesap verdiği güçlü bir yapıyı inşallah 17 Nisan'dan sonra hep birlikte şekillendirelim, Türkiye büyüsün"

BURSA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hızlı bir gelişme için, millet kime yetki veriyorsa yetki verilenlerin hem yetki kullandığı hem de hesap verdiği güçlü bir yapıyı 17 Nisan'dan sonra hep birlikte şekillendirmek istediklerini söyledi.

Zafer Mahallesi Atıcılar Spor Kompleksi'nde düzenlenen organizasyonda, genç sporcularla bir araya gelen Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada, Türk milletinin değerlerinden zaman zaman rahatsız olanların bu milletin önüne tuzaklar kurduğunu kaydetti. Bu mihrakların belirli ihanet şebekeleriyle milletin kaderiyle oynamak istediğini ama başarılı olamadığını vurgulayan Müezzinoğlu, Türk milletinin zorlukları aşarak başarılara da birlikte yürüyeceğini aktardı.

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bizim bu hedeflerimizden Almanya rahatsız olabilir, varsın rahatsız olsun. Hollanda rahatsız olabilir, varsın olsun. Çünkü bizim onlardan haksız bir talebimiz yok. Biz diyoruz ki bu millet Hollandalılar ile Almanlar ile yarış yapabilir. Bu yarışta iddialıyız ve var olma dinamiklerimizi göstereceğiz. Onlar özellikle son 150 yıldır bu millete hep tuzak kurdular, bu milletin kaderiyle oynamak istediler ve zaman zaman da başarılı oldular. Millet sağlam mayasıyla, asil duruşu ve cesaretiyle asla ideallerinden vazgeçmedi."

16 Nisan'dan sonra milleti, milletin hedeflerini merkeze alan güçlü bir sistemin geleceğini söyleyen Müezzinoğlu, daha önce "vesayet odaklarının, millete ne kadar verilmesi gerekiyorsa o kadarını verme anlayışı bulunduğunu" ifade etti.

Müezzinoğlu, "Gerektiği zaman milletin iradesine müdahale eden güç odaklarının zaman zaman ağır bedellerini bu millet ödedi. Artık güçlü ve istikrarlı bir sistem ile yönetilelim, milli iradenin, milletin güçlü olduğu bir sistem. Biz istiyoruz ki milli irade stabilize yollarda gitmesin. Nasıl her alanda otobanlar yaptıysak hızlı bir gelişme için, siyasi iktidar millet kime yetki veriyorsa o yetki verilenlerin hem yetki kullandığı hem hesap verdiği güçlü bir yapıyı inşallah 17 Nisan'dan sonra hep birlikte şekillendirelim, Türkiye büyüsün." ifadelerini kullandı.

Bu milletten rahatsız olanların rahatsız olmaya devam ettiğini anlatan Müezzinoğlu, "Bu millete inananlar ve güvenenler bu yolculukta mutlu olsun. Ay yıldızlı bu bayrağı takmış gençler, bu temsil adına daha güçlü bir millet olma adına elinizi vicdanınıza koyarak, aklınızla analiz yaparak inşallah Türkiye'nin geleceğinde her alanda olduğu gibi bu alanda da katkınızı sağlayacağınıza inanıyorum." dedi.

Toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve çeşitli branşlardaki bazı milli sporcular ile antrenörleri katıldı.