18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "Milli Seferberlik Programı"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "Milli Seferberlik Programı" - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde incelemelerde bulundu ŞIRNAK (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun kamuoyuna duyurduğu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında, Şırnak'ın Cizre ilçesinde incelemelerde bulundu.

17.03.2017 - 00:39

Yegin, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaretinde, 2002 yılında iktidara gelen bir hareketle 15 senedir Türkiye'nin ekonomik ve sosyal yönden çok hızlı bir ivme kazandığını belirtti.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına değinen Yegin, "Bu model Tayyip Erdoğan'a değil, Tayyip Erdoğan sonrasındaki Türkiye'ye lazım olan bir yürütme modeli. Memleketin geleceği için çocuklarımızın, bizlerin daha müreffeh, istikrarlı ve güven veren bir ülkede yaşamamız için 16 Nisan'da bu işi hep beraber sırtlayıp Evet'i getirip sandıkların içine koymak ve insanlara bu modeli doğru anlatmak gerekiyor." diye konuştu.

Yegin, daha sonra Cizre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, yetkililerden merkeze ilişkin bilgi aldı.