29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasında

Cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasında AKSARAY (AA) - Aksaray'da cep telefonu bayisinde yapılan hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

25.07.2017 - 14:37

Taşpazar Mahallesi'nde cep telefonu bayisine gelen bir kadın, iş yeri sahibi diğer müşterilerle ilgilendiği sırada çekmecedeki cep telefonunu alarak dışarı çıktı.

Bir süre sonra telefonlardan birinin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi Ramazan Aksar (26), durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde incelemelerde bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntülerde, iş yeri sahibi diğer müşterilerle ilgilendiği sırada çekmecedeki cep telefonunu alıp cebine koyduğu görülüyor. Kayıtlarda kadının bir süre sonra dükkandan çıkması yer alıyor.

İş yeri sahibi Aksar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vitrinde bulunan 16 cep telefonundan birinin yerinde olmadığını farkedince güvenlik kamerası kayıtlarına baktığını ifade ederek, "Görüntülerde bir bayanın cep telefonunu çaldığını görünce durumu polise bildirdim." dedi.