19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

CHP ilçe başkanının silahlı kavgada yaralanması

CHP ilçe başkanının silahlı kavgada yaralanması - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi ile Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır'ın eşi Nazhanım Çayır'ın yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandıÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi ile olay yerinde araçta bulunan ilçe belediye başkanının eşi Nazhanım Çayır'ın yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

17.07.2018 - 12:29

Geyikçi ve Çayır'ı yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan C.G. ve F.G'nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan F.G. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, C.G ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ilgaz ilçesinde dün bir eczanede meydana gelen olayda, bir köyün muhtarı olduğu belirtilen C.G, eczanede Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır ile sohbet eden Geyikçi'yi silahla yaralamış, eczane önünde bekleyen belediye başkanının makam şoförü E.A'nın şüphelinin elindeki silaha müdahale ettiği sırada seken mermi ise araçta bulunan belediye başkanının eşi Nazhanım Çayır'a isabet etmişti.

Ankara'ya sevk edilen yaralılardan Çayır İbni Sina Hastanesinde, Ufuk Geyikçi ise Hacettepe Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikelerinin olmadığı bildirilmişti.

Olayla ilgili C.G, F.G. ve M.G. gözaltına alınmış, M.G. ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.