29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Çorum'da yol verme kavgası: 3 yaralı

Çorum'da yol verme kavgası: 3 yaralı - İki sürücü ile çocukları arasında çıkan silahlı ve baltalı kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı ÇORUM (AA) - Çorum'da yol verme meselesi nedeniyle çıkan silahlı ve baltalı kavgada 3 kişi yaralandı.

5.06.2018 - 12:22

İddiaya göre, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir firmaya işçi taşıyan servisin şoförü Ercan B. (52), OSB 1. Cadde'de yol verme meselesi nedeniyle otomobil sürücüsü Ali Osman Ç. (61) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ercan B, kavgayı ayırmak isteyen Ali Osman Ç'nin oğlu Ertuğrul Ç'yi (20), minibüsünden aldığı baltayla elinden yaraladı. Ertuğrul Ç. de arbede sırasında elinden baltayı aldığı Ercan B'nin bacağından yaralanmasına neden oldu. Bu sırada olay yerine gelen Ercan B'nin oğlu Sinan B. (30) de tabancayla Ali Osman Ç'yi ayağından yaraladı.

Ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ercan B. ve Ertuğrul Ç. tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Kaçan Sinan B. de jandarma ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tabancayla yaralanan Ali Osman Ç'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.