20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çorum'daki silahlı kavga

Çorum'daki silahlı kavga - Ortaköy ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandıÇORUM (AA) - Çorum'un Ortaköy ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavga ile ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 7'si tutuklandı.

20.02.2017 - 17:25

İlçeye bağlı Esentepe köyünde iki grup arasındaki kavgada bir kişinin öldürülmesi, bir kişinin de yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince gözaltına alınan D.G, E.G, İ.G, K.G, A.G, A.G, A.G. ve C.G, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan zanlılardan D.G, E.G, İ.G, K.G, A.G, A.G. ve A.G. tutuklandı, C.G. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Çorum'un Ortaköy ilçesinde 16 Şubat'ta, çobanlık yapan A.G. ile Hıdır Gündüz (53) ve oğlu Coşkun Gündüz (21) arasında tartışma çıkmış, bazı vatandaşların da katıldığı tartışmanın büyümesi üzerine baba ile oğlu tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralanmıştı. Hıdır Gündüz, kaldırıldığı Ortaköy Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.