18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı'na destek için yola çıkan Özavcı Bilecik'te

Cumhurbaşkanı'na destek için yola çıkan Özavcı Bilecik'te BİLECİK (AA) - DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı 5'inci Türkiye turu kapsamında Bilecik'e ulaştı.

25.04.2018 - 17:07

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek için Türkiye turu yapan Özavcı, Erdoğan'ın fotoğrafları ve "Biz Türkiye'yiz", "Dünya lideri", "Erdoğan" yazıları bulunan otomobiliyle şehir şehir dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda 30 bin kilometre yol kateden Özavcı, Bilecik'te mola verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek amacıyla "Biz Türkiye'yiz" kampanyası kapsamında Türkiye turunu Şırnak'tan başlattığını dile getiren Özavcı, Osmanlı Arması Anıtı önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen ay Türkiye turuna başladığını kaydetti.

Özavcı, seçim süreci bitene kadar Türkiye'yi gezmeyi planladığını söyleyerek, şöyle dedi:

"Güneydoğu ve İç Anadolu bölgesini komple bitirdim. Allah nasip ederse aday adaylık başvurumu yapacağım ve tekrar Karadeniz'den devam edeceğim. 5 kezdir Türkiye turu yapıyorum, 2013'ten bu yana. Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakan iken başladım. O süreçten bu sürece kadar onun için yollardayım."

Özavcı, açıklamasının ardından Sakarya'ya doğru yola çıktı.