28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Denizli'de şüpheli kargo alarmı

Denizli'de şüpheli kargo alarmı - Pamukkale ilçesinde bir kargo şirketine gelen ve şüpheli olarak değerlendirilen paket, AFAD ekipleri tarafından incelendi - Muhafaza altına alınan ve AFAD ekipleri tarafından yapılan incelenen bidondan aseton ve solvent maddesi çıktı DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kargo firmasının aktarma deposuna gelen ve şüpheli olarak değerlendirilen ve AFAD ekipleri tarafından incelenen bidondan 20 litre aseton ve solvent maddesi çıktı.

11.12.2017 - 18:44

Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi 288 Sokak üzerinde bulunan kargo firmasının aktarma deposuna İstanbul'dan gelen bir bidondan sıvı döküldüğünü fark eden görevliler durumu polis ekiplerine haber verdi.

Polisler tarafından şüpheli olarak değerlendirilen ve muhafaza altına alınan bidonun incelenmesi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bilgi verildi.

Kargo şirketinin deposuna gelen AFAD ekipleri, gaz maskesi takıp, özel kıyafet giyerek bidon içerisindeki maddeyi inceledi.

Yaklaşık yarım saat süren incelemenin ardından bidonun içerisindeki sıvı maddede yapılan incelemede, sıvının aseton ve solvent karışımı bir madde olduğu tespit edildi.

İncelemelerin ardından özel poşet içine alınan sıvı maddesinin alıcısına teslim edileceği belirtildi.

Öte yandan kargoyu İstanbul Esenler ilçesinden T.K. isimli kişinin Muğla'daki M.B. isimli kişiye gönderdiği ve kargonun aktarım bölgesinde indirildiği sırada fark edildiği öğrenildi.