20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Denizli'de trafik kazası: 5 yaralı

Denizli'de trafik kazası: 5 yaralı - Kamyonet ile minibüsün çarpıştığı ve savrulan kamyonetin altına aldığı 2 kişiyi sürüklediği kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendiDENİZLİ (AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

13.10.2017 - 19:13

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Çetek yönetimindeki 20 AHN 66 plakalı minibüs Yenişafak Mahallesi 1027 Sokak'tan 1017 Sokak'a döndüğü sırada 1019 Sokak'ta seyreden Ali Korkmaz idaresindeki 20 BJE 41 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet, kaldırımda yürüyen Ali Muğlalı (64) ile Halil Uysal'ı (56) sürükleyip, bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi.

Kazada yaralanan sürücüler Çetek ve Korkmaz ile Korkmaz'ın yanında bulunan Hamit Kılınç, kamyonetin altında kalan Muğlalı ve Uysal 112 Acil Yardım ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere ulaştırıldı.

Ağır yaralı olduğu öğrenilen Muğlalı'nın Servergazi Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza anı kamyonetin duvarına çarptığı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, iki aracın çarpışmasının ardından kamyonetin yolda yürüyen iki kişiye çarparak sürüklemesi, çevredekilerin olay yerine koşması yer alıyor.

İş yeri sahibi Ekrem Tunçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğleden sonra uyuduğu sırada büyük bir gürültüyle uyandığını, deprem olduğunu düşünüp dışarı çıktığını ve kazayla karşılaştığını söyledi.