28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Denizlispor'da teknik direktör arayışı

Denizlispor'da teknik direktör arayışı - Kulüp başkan yardımcısı Atilla: - " Şu anda gündemimizde 4-5 teknik direktör var.

7.02.2018 - 15:35
Şimdilik isimleri bizde kalsın. Görüşmeler devam ediyor"

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Atilla, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün itibarıyla teknik direktör Reha Kemal Erginer ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, yeni teknik direktör arayışı içerisinde olduklarını belirtti.

Takımın istedikleri noktaya gelemediğini dile getiren Atilla, "En azından ikinci yarıya iyi başlayamadığımızı düşündük. Eskişehirspor maçı hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet oldu. Bunun akabinde gelen de bir ayrılık yaşandı." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü aktaran Atilla, şöyle konuştu:

"Şu anda gündemimizde 4-5 teknik direktör var. Şimdilik isimleri bizde kalsın. Görüşmeler devam ediyor. Elazığ maçında büyük ihtimal Bülent Ertuğrul hocamız olur, Mustafa Keçeli ile birlikte ama o da henüz net değil. Yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor."

Atilla, yönetim kurulunda kongre kararının da gündeme geldiğini belirterek "Dün, kongre kararı bile konuşuldu ama bu saatten sonra bırakmak en kolay iş olurdu. Dolayısıyla yönetim kurulumuz tekrardan mali anlamda olsun manevi anlamda olsun, ne yapılacaksa yapılması kararı aldı. Yola devam edeceğiz. Teknik direktör anlamında da şehrin kabul edebileceği, bu yükü kaldırabilecek, taşıyabilecek isimler konusunda çalışmalarımız var." diye konuştu.