24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

"Dişlerim kırıldı yüzüm tanınmayacak hale geldi"

"Dişlerim kırıldı yüzüm tanınmayacak hale geldi" - Çorum'da aracına aldığı iki müşteri tarafından darbedilip parasının gasbedildiğini belirten taksi şoförü hastaneye kaldırıldı - Taksici Çınar: "Taksi ücreti yüzünden beni darbettiler.

11.01.2018 - 15:34
Dişlerim kırıldı, yüzüm tanınmayacak hale geldi" - Yakalanan iki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ÇORUM (AA) - Çorum’da bir taksi şoförünü gasbettikleri öne sürülen iki kişi yakalandı.

İddiaya göre, kent merkezindeki bir durakta taksicilik yapan Esat Çınar'ın (54) aracına binerek Bahçelievler Mahallesi'ndeki Bağlar mevkisine giden V.A. (27) ile R.K. (21), para üstünü eksik verdiği gerekçesiyle taksi şoförüyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Çınar'ı darbeden şüpheliler, üzerindeki bir miktar parayı gasbedip kaçtı.

Çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çınar, tedavi altına alındı.

Yakalanan V.A. ile R.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- "Dişlerim kırıldı, yüzüm tanınmayacak hale geldi"

Taksi şoförü Esat Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşadığı olayın şokunu atlatamadığını ifade ederek, "Taksici olarak ekmek parası kazanıyoruz. Kimseyle bir husumetimiz yok. Olayda benim hiçbir kabahatim ya da tahrikim olmadı. Taksi ücreti olarak bana 100 lira verdiklerini iddia ettiler. Ben de 20 lira verdiklerini söyledim. Sonra da beni darbettiler. Aldığım darbelerle bayılmışım. Gözlerimi hastanede açtım. Dişlerim kırıldı, yüzüm tanınmayacak hale geldi. Olaydan sonra cebimde 270 lira falan param vardı. Onu da almışlar." diye konuştu.

Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli de olayı şiddetle kınadığını belirterek, "Esnafımız bunu hak etmiyor. Bunu yapanlar cezalarını çekmeliler. Bu basit bir olay değil. Tedbir olarak duraklarımıza ve araçlarımıza kamera ve panik butonu yerleştireceğiz." dedi.