23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Düzce'de okul müdürünün otomobilinde öldürülmesi

Düzce'de okul müdürünün otomobilinde öldürülmesi - Cinayet zanlısının da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandıDÜZCE (AA) - Düzce'de bir okulun müdürünün otomobilinde öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

17.07.2017 - 13:34

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Mart'ta Ağa Mahallesi'nde, Rıza Malatyalı Ortaokulu Müdürü Sait Tekin'in (37) otomobilinin içerisinde başından tabanca ile vurularak öldürülmesine ilişkin yürütülen çalışma sonucunda somut verilere ulaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği tarihten itibaren yaklaşık 45 iş yeri, MOBESE, Plaka Tanıma Sistemi'ne (PTS) ait kamera görüntüleri ile halk otobüsü kameralarından cinayet zanlısının kullandığı aracı tespit etti.

Araç üzerinde yapılan araştırma sonucu, cinayeti, çok sayıda suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olan M.K'nin Ankara'dan gelerek işlediği belirlendi.

Olayla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, M.K, zanlıya yardım ettiği öne sürülen E.K. ile azmettirici olmakla suçlanan N.K. ve T.K, Ankara'da yakalanarak Düzce'ye getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K, E.K, N.K. ve T.K, cinayeti planlayarak gerçekleştirdikleri gerekçesiyle tutuklanırken, diğerleri savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.