29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Düzce'de uyuşturucu operasyonları

Düzce'de uyuşturucu operasyonları - Kentte yapılan iki ayrı operasyonda, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı DÜZCE (AA) - Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi tutuklandı.

15.02.2019 - 15:31

Alınan bilgiye göre, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 1 kişi gözaltına alınırken, şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 59 uyuşturucu, sentetik hap ve 4 parça halinde 13 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diğer bir operasyonda ise, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan uyuşturucu maddeleri kente getirerek sattığı tespit edilen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma yürüttü.

Düzenlenen operasyonda, 2 kişi gözaltına alınırken, şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin edeceği değerlendirilen 4 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Şüphelilerin bulundukları ikamette yapılan aramada, 12 gram uyuşturucu-uyarıcı madde, bir miktar uyuşturucu-uyarıcı sentetik hap, uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar, ruhsatsız tabanca ve 9 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Muhabir : Tayyib Hoşbaş
Yayınlayan : Hande İlbeyi Canca