28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Edirne'den "Dünya Saati" hareketine destek

Edirne'den "Dünya Saati" hareketine destek - Selimiye Camisi, Büyük Edirne Sinagogu, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi ışıklarını söndürerek etkinliğe destek verdiEDİRNE (AA) - Edirne'de, Selimiye Camisi, Büyük Edirne Sinagogu, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfının (WWF) Dünya Saati hareketine destek verdi.

25.03.2017 - 22:05

Küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla hayata geçirilen etkinliğe, Selimiye Camisi, Büyük Sinagog, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi ışıklarını bir süre söndürerek destek oldu.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Saati etkinliğine geçen yıl da Selimiye Camisi ve Büyük Edirne Sinagog'un aydınlatmalarını kapatarak destek verdiklerini hatırlattı.

Enerjiyi verimli kullanmanın hem çevreye hem de ekonomiye büyük katkıları olduğunu vurgulayan Güneren, farkındalığa bu yıl da Selimiye Camisi, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün anıt hizmet binası ve Sinagog'un ışıklarını kapatarak katıldıklarını belirtti.