20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Elazığ'da kazada şehit olan polis için tören

Elazığ'da kazada şehit olan polis için tören - Şehit polis memuru Seven'in naaşı, törenin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gönderildiELAZIĞ (AA) - Elazığ'da dün otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Recep Seven için tören düzenlendi.

10.02.2018 - 15:32

Elazığ Havalimanı'ndaki törende şehit Seven'in (32) Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, öz geçmişi okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

Şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya'nın okuduğu duanın ardından şehit polisin cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'a uğurlandı.

Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Siirt İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve şehidin yakınları katıldı.

Ali Teğin yönetimindeki 56 AG 246 plakalı otomobil, dün Elazığ-Diyarbakır karayolunun 35'inci kilometresinde devrilmişti. Kazada sürücü yaşamını yitirmiş, polis memuru Seven şehit olmuş, polis memuru Muhammet Mete Çalışkan ile Ahmet Teğin yaralanmıştı.

Otomobildeki polis memurlarının, Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görevli oldukları, Siirt'ten aldıkları hastayı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine götürdükleri öğrenilmişti.