28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi şehit yakınlarıyla buluştu

Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi şehit yakınlarıyla buluştu KIRIKKALE (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

11.03.2017 - 17:48

Altınok, Kırıkkale ziyareti kapsamında ilk olarak Nur Camisi'nde şehitler için düzenlenen mevlit programına katıldı. Buradaki programın ardından Altınok, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve şehit yakınları ile Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti.

Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından şehit mezarlarına karanfil bırakan Altınok, burada şehit yakınlarıyla ilgilendi.

Altınok, daha sonra polisevinde şehit yakınları için düzenlenen yemek programında gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet genel müdürlüğü ve polis eşleri olarak şehit ailelerini yalnız bırakmamak, onlarla tanışmak amacıyla il il geziler yaptıklarını söyledi.

Şehit ailelerini de bir araya getirerek birbirlerini tanımalarını ve destek olmalarını sağladıklarını dile getiren Altınok, şöyle konuştu:

"Bugün biz özellikle 15 Temmuz şehidimiz Hakan Yorulmaz'ın ailesini ziyaret edecektik. Ziyaret vesilesiyle diğer şehit yakınlarıyla da görüştük. Onların bizim için değerli olduğunu ve onlar sayesinde bu vatanın var olduğunu hatırlayalım diye buradayız. Onlar için ne yapsak az. Hakları asla ödenemez. Onlar en değerli varlıklarını bu vatan için şehit verdiler. Bu şekilde gezilerimizi devam ettireceğiz. Bu beşinci ilimiz. Programlarda mevlit okutup ardından yemekte bir araya geliyoruz. Şehitlik ziyaretimiz oluyor. Bu vesileyle onların dertlerini tek tek dinleme imkanız oluyor. Onlara çok şey borçluyuz. Bu vatan varsa şehitler sayesinde. Bütün şehit annelerinin ellerinden öpüyorum."