28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Emzirmeye giden anne kazada öldü, biberon hastanedeki bebeğe yetiştirildi

Emzirmeye giden anne kazada öldü, biberon hastanedeki bebeğe yetiştirildi - Elazığ'daki trafik kazasında yaşamını yitiren Nurgül Celayir'in, kuvözdeki bebeğini emzirmek için hastaneye gitmek için yola çıktığı öğrenildi - Celayir'in eşi ve kayınvalidesinin yaralandığı kaza yerinde inceleme yapan ekipler, aracın yanında biberon buldu - Biberondaki süt, Celayir'in bebeğine verilmek üzere hastaneye gönderildiELAZIĞ (AA) - Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren kadının kuvözde olan bebeğini emzirmek için hastaneye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

19.01.2017 - 18:58
Kadının eşi ve kayınvalidesinin yaralandığı kaza yerinde çalışma yapan ekipler, aracın yanında biberon buldu. Ekipler, biberondaki sütü bebeğe verilmek üzere hastaneye gönderdi.

Alınan bilgiye göre, İskender Celayir idaresindeki 34 AJ 3766 plakalı otomobil, Elazığ-Keban karayolunun 35. kilometresinde şarampole devrildi.

Kazada, sürücünün eşi Nurgül Celayir (37) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ve annesi Feride Celayir, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren Nurgül Celayir'in, 1 yıl önce Keban Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde göreve başladığı, erken doğum sonucu dünyaya gelen ve Fırat Üniversitesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde kuvözde olan oğlu Nuh'u emzirmek için hastaneye gittiği öğrenildi.

Kaza yerinde çalışma yapan ekiplerin, aracın yanında buldukları biberon içerisindeki sütü, Celayir'in bebeğine verilmek üzere hastaneye gönderdiği bildirildi.