28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Eşine alacağı tek taşın parasını Mehmetçik Vakfına bağışladı

Eşine alacağı tek taşın parasını Mehmetçik Vakfına bağışladı - Karaman'da bir esnaf, Sevgililer Günü'nde eşine hediye tek taş yüzük almak için biriktirdiği 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfına bağışladı - Esnaf Tuncay Baş, üzerine "Aşkıma; 14 Şubat'ta gelecek nesillere tek taş değil tek bayrak bırakabilmek için.

14.02.2018 - 18:23
.." yazdırıp çerçevelettirdiği dekontunu eşine hediye etti

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir esnaf, eşine Sevgililer Günü'nde hediye tek taş yüzük almak için biriktirdiği 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Karaman'da esnaflık yapan Tuncay Baş, eşine Sevgililer Günü'nde tek taş yüzük almak için aylar öncesinden birikim yapmaya başladı. Zeytin Dalı Harekatının başlamasıyla fikirleri değişen Baş, eşine hediye almak için biriktirdiği 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Tuncay Baş, eşine yüzük yerine, üzerine "Aşkıma; 14 Şubat'ta gelecek nesillere tek taş değil tek bayrak bırakabilmek için..." yazdırıp çerçevelettirdiği dekontunu hediye etti.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe başarılar diledi.

Mehmetçiğin bayrağımızın dalgalanması için mücadele ettiğini ifade eden Baş, şunları kaydetti:

"Eşimin çok istediği bir tek taş yüzük vardı. Aylar önce 14 Şubat Sevgililer Günü'nde o yüzüğü almak için para biriktirdim. Sonra Zeytin Dalı Harekatı için ülkemizde başlatılan kampanyalardan da etkilenerek yüzük için biriktirdiğim 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfına bağışladım. Dekontu da çerçeveletip üzerine, 'Aşkıma; 14 Şubat'ta gelecek nesillere tek taş değil tek bayrak bırakabilmek için...' yazdırıp eşime verdim. Kendisi çok sevindi. Yüzüğü her zaman, ömrümüz oldukça alabiliriz. Bugün birlik ve beraberlik günü."