29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Esnaftan Türk lirasına destek

Esnaftan Türk lirasına destek - Adıyaman'da bir esnaf, ABD doları bozduranlara sınırsız yiyecek ve içecek ikram edecek ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da bir esnaf, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vererek dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

14.08.2018 - 10:27

Kebap ustası Erkan Türkoğlu, Altınşehir Mahallesi'ndeki iş yerinde, dolar bozdurup makbuzunu getirene sınırsız yiyecek ve içecek ikram edecek.

Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dış güçlerin oyununu bozmak için gücünün yettiği kadar mücadele edeceğini söyledi.

100 ABD doları bozduran herkese ücretsiz yemek ikram edeceğini ifade eden Türkoğlu, "Devletimizin ve milletimizin yanındayım. Dolar ne kadar yükselirse yükselsin, hiç umurumuzda değil. Bizi böyle ucuz şeylerle yıldıramazlar. Başkan Erdoğan'ın yanındayız. Kanımızın son damlasına kadar da bu vatan, bayrak ve millet için çalışacağız. Canımızı bile vermeye hazırız. Çok şükür ki devletimiz ve milletimiz var. Tabii ufak tefek zorluklarla karşılaşabiliriz. Bunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Halkımız panik yapmasın. Yaptığım hizmeti diğer esnafların da örnek almasını isterim. Doları 50 kuruşa düşürene kadar herkes elini cebine koysun." diye konuştu.

Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Furkan Ekinci ise gezdiği sırada Altınşehir Mahallesi'ndeki bir esnafın 100 dolar bozdurup makbuz getirene sınırsız yiyecek ve içecek hizmeti verdiği ilanı gördüğünü belirterek, "Bundan dolayı çok mutlu olduk. Biz de dolar bozdurmuştuk, arkadaşlarla buraya gelip yiyip içtik. Esnafımızın ülkemiz adına çok yararlı bir iş yaptığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.