19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

"FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" konferansı

"FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" konferansı - Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: - "Bu nasıl Atatürkçülük? FETÖ'ye karşı mücadelenin karşısına dikilmek nasıl Atatürkçülük olur"ISPARTA (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Bu nasıl Atatürkçülük? FETÖ'ye karşı mücadelenin karşısına dikilmek nasıl Atatürkçülük olur.

15.07.2017 - 23:10
" dedi.

Perinçek, Belediye Kültür Sineması'nda "FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" konulu konferansta, 15 Temmuz darbesinin üzerinden bir yıl geçtiğini, ancak FETÖ'nün geçmişinin çok eskiye dayandığını söyledi.

FETÖ'nün herhangi bir cemaat olmadığını, ABD'nin gladyosu olduğunu belirten Perinçek, örgütle mücadelenin tarihi derinlik içerisinde yapılması gerektiğini ifade etti.

Perinçek, ülkedeki barışın sağlanmasında mücadelenin önemine işaret ederek, "Kendini aydın, Atatürkçü görenler FETÖ'yü savunuyor. FETÖ'ye karşı yürütülen mücadeleye karşı yürüyor. Öyle aydın insanlarımız var ki bir cemaati kurtarmaya çalışmak için yürüyor, açıklamalar yapıyor. Bu nasıl Atatürkçülük? FETÖ'ye karşı mücadelenin karşısına dikilmek nasıl Atatürkçülük olur." diye konuştu.

Perinçek, FETÖ'ye karşı mücadelenin Atatürk Cumhuriyetini korumak için elzem olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Perinçek, kitaplarını imzaladı.