28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

"FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı"

"FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı" - İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: - "Son zamanlarda yaşadıklarımız gösterdi ki terör örgütünün ne dini, ne dili, ne ırkı, ne de milliyeti var.

8.02.2018 - 22:41
Hepsinin tek bir derdi var, bizim birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak. Biri dinden, biri dilden, biri coğrafyadan saldırdı ama başları sıkışınca hepsinin buluştuğu yer aynı. FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı" - "Şu Müslüman coğrafyada, Ortadoğu'da ayakta kalmış tek devlet olarak, bu ümmetin ve milletin umudu olmayı var gücümüzle sürdüreceğiz. Dünyada sadece birilerinin dediğinin olmadığını Türkiye örneğiyle ispat edeceğiz inşallah"

AĞRI (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Son zamanlarda yaşadıklarımız gösterdi ki terör örgütünün ne dini, ne dili, ne ırkı, ne de milliyeti var. Hepsinin tek bir derdi var, bizim birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak. Biri dinden, biri dilden, biri coğrafyadan saldırdı ama başları sıkışınca hepsinin buluştuğu yer aynı. FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı." dedi.

Mehmet Ersoy, beraberindeki Ağrı Valisi Süleyman Elban ile geldiği Doğubayazıt Kaymakamlığı önünde, Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürü Barış Akgüç ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner tarafından karşıladı.

Ersoy, kaymakamlık önünde yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Doğubayazıt Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için ilçeye geldiğini söyledi.

Terörle mücadeleye değinen Ersoy, "Ülkemiz teröre karşı hem yurt içinde hem yurt dışında topyekun mücadele vermektedir. Elhamdülillah bu mücadelenin çok iyi bir noktasındayız. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ve heyecanla bu mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

- "FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı"

Ersoy, Ortadoğu'da Türkiye'den başka ayakta kalan devlet olmadığını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bütün terör örgütlerinin tek hedefi var, bu ortak vatanımızda, bu güzel ülkemizde huzur içinde yaşamamızı engellemek istiyorlar. Buna fırsat vermeyip sonuna kadar direneceğiz. Son zamanlarda yaşadıklarımız gösterdi ki terör örgütünün ne dini, ne dili, ne ırkı, ne de milliyeti var. Hepsinin tek bir derdi var, bizim birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak. Biri dinden, biri dilden, biri coğrafyadan saldırdı ama başları sıkışınca hepsinin buluştuğu yer aynı. FETÖ'nün itleri Kandil'e kaçtı."

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Ersoy, "Bu topraklarda huzur içinde yaşamak için ne oyunlar oynandığını ne tuzaklar kurulduğunu artık anlayalım. Şu Müslüman coğrafyada, Ortadoğu'da ayakta kalmış tek devlet olarak, bu ümmetin ve milletin umudu olmayı var gücümüzle sürdüreceğiz. Dünyada sadece birilerinin dediğinin olmadığını Türkiye örneğiyle ispat edeceğiz inşallah." dedi.

Ersoy, daha sonra beraberindekiler ile Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Ulaş Akhan'dan belediyenin çalışmalarına ilişkin brifing alıp Ağrı kent merkezine döndü.