29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Galatasaray karşısında güzel bir galibiyet aldık"

"Galatasaray karşısında güzel bir galibiyet aldık" - Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak: "Teknik ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum"SAMSUN (AA) - Bilyoner.

11.12.2017 - 13:09
com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'da deplasmanda Galatasaray karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baştan sona iyi mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekibi 86-78'lik skorla yendiklerini söyledi.

Deplasmanda Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Bayrak, "Geçen hafta iyi oyuna karşın Abdullah Gül Üniversitesi'ne son saniye basketiyle yenildik. Bu hafta daha iyi hazırlanıp deplasmanda güzel oyunla Galatasaray'ı mağlup ettik. Teknik ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Galatasaray karşısında güzel bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Bayrak, hafta sonunda Fenerbahçe'yi ağırlayacaklarını belirterek, "Bu yıl iyi takım kurduk. Deplasmanda Galatasaray galibiyeti bizim için moral oldu. Bu hafta sahamızda güzel oyun ile Fenerbahçe karşısında da galip gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Canik Belediyespor, 17 Aralık Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.