23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Gaziantep'te kurye aracından hırsızlık

Gaziantep'te kurye aracından hırsızlık - FETÖ iltisakı nedeniyle TMSF'ye devredilen Naksan Plastik'e ait kurye aracından 130 bin lira ve 200 bin dolar çalındı - Soruşturma kapsamında 2 kişi gözaltına alındıGAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) iltisakı nedeniyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen şirkete ait kurye aracından 130 bin lira ve 200 bin dolar çalındı.

7.12.2017 - 16:41

Alınan bilgiye göre, Naksan Holding bünyesindeki Naksan Plastik firmasının kuryesi, ödemeler için merkez Şahinbey ilçesi Eski Saray Caddesi'ndeki bir banka şubesine gitti. Otoparka bırakılan araçtan bir süre sonra 130 bin Türk lirası ile 200 bin doların çalındığını belirten kurye, polise şikayette bulundu.

Yapılan incelemenin ardından otopark görevlisi ile kurye gözaltına alındı.

Bölgede güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, soruşturma başlattı.

Holdingden yapılan açıklamada ise "Naksan Plastik firmamıza ait tahsilat ve kurye aracından bir miktar nakit para hırsızlar tarafından çalınmıştır. Hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma, inceleme ve araştırmalar adliye ve emniyet makamlarınca titizlikle devam etmekte olup, en kısa zamanda sonuçlanmasını arzu etmekteyiz." ifadelerine yer verildi.

Naksan Holding, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt iltisakı nedeniyle 2 Eylül 2016'da TMSF'ye devredilmişti.