28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Gaziler şeref aylıklarını Mehmetçik için bağışladı

Gaziler şeref aylıklarını Mehmetçik için bağışladı EDİRNE (AA) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi üyeleri, Mehmetçik'e destek vermek için şeref aylıklarını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladı.

9.02.2018 - 17:19

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, dernek binasında gazilerle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Türk ordusunun her zaman yanında olduklarını söyledi.

Gaziler olarak Mehmetçik'e destek olmak istediklerini ifade eden İsmailoğlu, şöyle devam etti:

"Gaziler Derneği yönetimi olarak ve üye arkadaşlarımızla birlikte kendi aramızda askerlerimize nasıl destek olabiliriz diye düşündük. Bu saatten sonra bizi askere almayacaklarına göre biz de şeref aylığı maaşlarımızın bir kısmını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağış yaparak bir katkıda bulunmak istedik. Gazi arkadaşlarımızla topladığımız bir miktar parayı vakfın hesabına yatırdık. Gazi arkadaşlarımız kendi durumlarına göre kimisi maaşının tamamını kimisi bir kısmını bağışladı. Burada önemli olan miktarı değil. Önemli olan askerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara destek olmak. Biz bundan sonra her ay gazi arkadaşlarımızla birlikte vakfa destek olacağız. Bunun diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum. Devletimizin ve milletimizin her zaman emrindeyiz. Allah ordumuza ve milletimize güç, kuvvet ve birlik versin."