19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gençler şehitler için pedal bastı

Gençler şehitler için pedal bastı - Genç Memursen Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Daşbaş: - "Spor sadece sağlık değildir, aynı zamanda sporun, toplumsal ve sosyal olaylara bakışı, bu olaylarda bir görevi ve bu olaylara karşı bir mesajı mutlaka vardır.

18.03.2017 - 19:17
Biz de pedalları bugün şehitler için çeviriyoruz"

DÜZCE (AA) - Genç Memur-Sen Düzce Bisiklet Kulübü üyesi 40 genç, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla bisikletleri ile kent turu yaparak Düzce Şehitliği'ni ziyaret etti.

Cedidiye Camisi önünde toplanan yaklaşık 40 bisikletli, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla vatandaşlara hoşaf ikram eti.

Daha sonra bisikletlere binen gençler polis eşliğinde şehir turu atarak Düzce Şehitliği'ne ulaştı. Burada şehitler için dua eden kulüp üyeleri, daha sonra turlarına devam etti.

Genç Memur-Sen Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Ali Daşbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatan yolunda şehit düşenler anısına bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

Vatan için canını feda edenleri minnetle yad ettiklerini aktaran Daşbaş, "102 yıl önce, atalarımız bu vatanı bizlere bırakmak için büyük bir azim ve gayretle mücadele etti. Bu yolda her şeylerini feda etti. Spor sadece sağlık değildir, aynı zamanda sporun, toplumsal ve sosyal olaylara bakışı, bu olaylarda bir görevi ve bu olaylara karşı bir mesajı mutlaka vardır. Biz de pedalları bugün şehitler için çeviriyoruz." diye konuştu.