19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gençlik ve Spor Bakanı Bak Adıyaman'da

Gençlik ve Spor Bakanı Bak Adıyaman'da - Bak: - "(Zeytin Dalı Harekatı) Bu Afrin operasyonu sınırımızdaki o terör yuvalarını dağıtmak için yapılan bir operasyon, bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük"ADIYAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Bu Afrin operasyonu sınırımızdaki o terör yuvaların dağıtmak için yapılan bir operasyon, bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük.

2.02.2018 - 12:48
" dedi.

Bak, beraberinde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere geldiği kentte ilk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.

Burada Vali Nurullah Naci Kalkancı'dan brifing alan Bak, yaptığı açıklamada, vatanını ve milletini seven Adıyamanlıların, AK Parti’ye ve ülkeye çok büyük destek verdiğini söyledi.

Türkiye'nin şu anda çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Bak, şunları kaydetti:

"Afrin operasyonu devam ediyor. Mehmetçiğimize sahada dua ediyoruz, başarılar diliyoruz. Adıyamanlılar Afrin'e gitmek için askerlik şubesine koştu. Vatanını ve milletini ne kadar sevdiğini gösteriyor. Her türlü desteği de veriyorlar. Bu Afrin operasyonu sınırımızdaki o terör yuvalarını dağıtmak için yapılan bir operasyon, bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük. Biz de özellikle gençlerimize güveniyoruz. Onlar bizim geleceğimiz onun için de buraya gençlik kolları kongresine geldik. Gençlerimizle görüşeceğiz."

- Adıyamanspor'a destek

Bak, Adıyaman'a spor yatırımlarının devam edeceğini dile getirerek, "Şu anda 34 stat yapılıyor. Bunun 13’ü bitti 7’si inşaat halinde diğerleri de proje ve temel atma noktasında bu yıl 6-7 stat daha açacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Bak ile Aydın ve beraberindekiler, daha sonra belediye binasına yürüyerek geçti. Yolda vatandaş ve esnaflarla sohbet eden Bak, gelen şikayet ve talepleri dinledi.

Daha sonra Belediyeye geçen Bak'a, Başkan Hüsrev Kutlu tarafından hizmetler ve projelere ilişkin brifing verildi.

Gençlik Merkezini ziyaret eden Bak, sporcular görüşüp sohbet etti. Bakan Bak, merkezdeki kursları ziyaret edip gençlerle sohbet ettikten sonra ebru yapıp gençlerle basket oynadı.