28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Giuliano, Suudi Arabistan'a transfer oldu

Giuliano, Suudi Arabistan'a transfer oldu - Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu için El Nassr Kulübünden 10 milyon 500 bin avro bonservis ücreti alacakİSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan'ın El Nassr Kulübüne transfer olduğunu duyurdu.

20.08.2018 - 19:56

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan kulübü El Nassr'a, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 10 milyon 500 bin avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. Giuliano'ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

El Nassr Kulübü de sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllık anlaşma imzalandığını bildirdi.

Geçen sezon öncesinde 7 milyon avro bonservis bedeliyle Rusya'nın Zenit takımından transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayı 1 sezon terletti. Giuliano, Fenerbahçe'de geçen sezon 30 lig maçında forma giydi ve 14 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Tecrübeli futbolcu, bu sezon da 1 lig maçında 1 gol attı.