29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Gözgeç'ten milli takım kampına ziyaret

Gözgeç'ten milli takım kampına ziyaret - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kastamonu'da hazırlıklarını sürdüren boks milli takımlarını ziyaret ettiKASTAMONU (AA) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kastamonu'da hazırlıklarını sürdüren Erkek Milli Boks Takımı ve Yıldız Erkek Boks Milli Takımı'nı ziyaret etti.

12.05.2019 - 21:41

Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadıdağı Kamp Merkezi'ndeki kamplarda, boksörleri izleyen Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2019 ve 2020'nin olimpiyat yılı olduğunu söyledi.

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Gözgeç, "Sporcularımızın durumunu yakından görmek için buraya geldim. Sparring yaptılar. Bulgarlarla ikili kamp yapıyoruz. Onları izledim. Onlar üzerinde bir kanaat sahibi oldum. Aynı zamanda Yıldızlar Avrupa Şampiyonası var. Yıldız takımı da burada kampta. Onları da ziyaret etmiş oldum." dedi.

Çekya'da düzenlenecek turnuvaya da katılacaklarını aktaran Gözgeç, şunları kaydetti:

"Haziran ayında Belarus'ta Avrupa Oyunları var. Onun hazırlık çalışmaları da devam ediyor. Kısa vadede Avrupa Oyunları var, daha sonra bu sene kıta elemeleri ve dünya şampiyonası, aynı zamanda olimpik kota alma müsabakaları da var. Onun için böyle sıkı ve disiplinli bir şekilde imkanlar doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz."

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı Başantrenörü Turgut Dereköylü ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Gözgeç'e madalya sözü verdi.

Kamp merkezinde, Yıldız Erkek Boks Milli Takımı 22 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Romanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na, Erkek Milli Boks Takımı ise Belarus'un başkenti Minsk'te 21-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Oyunları'na hazırlanıyor.