24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Göztepe'de hedef ilk 3

Göztepe'de hedef ilk 3 - Göztepe Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Durmaz: "Bu hafta taraftarımızın desteğiyle SELKA Eskişehir Hentbol'u yenerek, ilk 3 hedefimiz için önemli bir adım atmak istiyoruz"İZMİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de 21 Nisan Cumartesi günü SELKA Eskişehir Hentbol'u konuk edecek Göztepe'nin hentbol şube sorumlusu Deniz Durmaz, ligi ilk 3 sıra içinde bitirmek istediklerini bildirdi.

19.04.2018 - 14:04

Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş Mogaz'a yenilmelerine rağmen Avrupa kupalarına gitmeyi garantilediklerini söyledi. Ligde 4 maçlarının kaldığını hatırlatan Durmaz, şöyle konuştu:

"Bu müsabakaların 2'sini İzmir'de oynayacağız. Bu sezon hedefimiz ligi ilk 3 içinde bitirmek. Bunu başarabilecek gücümüz var. Bu hafta taraftarımızın desteğiyle SELKA Eskişehir Hentbol'u yenerek, ilk 3 hedefimiz için önemli bir adım atmak istiyoruz. Taraftarımız her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayacaktır."

Göztepe ile SELKA Eskişehir Hentbol arasında Serdar Yereli Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka 21 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak.

18. hafta erteleme maçında 25 Nisan'da deplasmanda Büyükşehir Belediye Ankaraspor'la karşılaşacak Göztepe, 28 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş Mogaz'a konuk olduktan sonra sezonu 5 Mayıs Cumartesi günü İzmir'deki Merzifon Belediyespor maçıyla tamamlayacak.