29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

GÜNCELLEME - 17 yıl önce babasını öldüren kişiyi vurdu

GÜNCELLEME - 17 yıl önce babasını öldüren kişiyi vurdu - Manyas ilçesinde, 17 yıl önce vurulan babasının katili olan kişiyi silahla öldüren Diyarbakır'daki bir engelli derneğinin yüzde 80 görme engelli başkanı tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİBALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 17 yıl önce vurulan babasının katili olan 72 yaşındaki kişiyi öldüren Diyarbakır'daki bir engelli derneğinin başkanı tutuklandı.

9.05.2017 - 22:16

Diyarbakır Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı olan ve Bismil ilçesinde bir kamu kurumunda çalıştığı öğrenilen Mustafa A. (30), gece Bursa'nın Karacabey ilçesine gelerek bir otelde konakladı.

Sabah saatlerinde taksiyle Manyas'a geçen Mustafa A, 1995 yılında babasını öldüren Derviş Karataş'ın (72) Çarşı Mahallesi'nde bir sitede yaşadığını belirledi.

Sitenin bahçesinde beklemeye başlayan Mustafa A, evinden çıkan Karataş'a silahla 7 el ateş etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Derviş Karataş'ın cesedi, güvenlik güçlerince yapılan incelemenin ardından Manyas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yüzde 80 görme engelli olduğu öğrenilen zanlı ise cinayette kullandığı silahla İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu.

Bu arada, Karataş'ın, cinayet zanlısı Mustafa A'nın üvey annesinin erkek kardeşi olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa A, tutuklandı.

Mustafa A'nın ifadesinde pişman olmadığını, babasının intikamını aldığını söylediği öğrenildi.