29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

GÜNCELLEME 2 - Bursa'da taşlı sopalı kavga: 3 yaralı

GÜNCELLEME 2 - Bursa'da taşlı sopalı kavga: 3 yaralı - Yenişehir ilçesinde iki grup arasında çıkan, 3 kişinin yaralandığı taşlı sopalı kavgaya ilişkin 18 şüpheli gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİBURSA (AA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı taşlı sopalı kavgaya ilişkin 18 kişi gözaltına alındı.

31.08.2018 - 22:37

Alınan bilgiye göre, Yenişehir-Bilecik karayolunun 5. kilometresindeki bir tarlada, yol verme meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi darbedildi. Darbedilen kişi, yakınları tarafından otomobille Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada hastane önünde toplanan tarafların yakınları arasında yeniden kavga başladı. Buradaki taşlı sopalı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olayın ardından 18 kişi gözaltına alındı.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kavganın ilçeye yakın bir bölgede çıktığını ve hastaneye taşındığını belirtti.

Hastane önündeki kavgada 2 kişinin yaralandığını ve kafa travması geçirdiğini aktaran Seyitoğlu, "Bir yaralı Bursa'ya sevk edildi. Hastane önünde olası bir gerginliğe karşı güvenlik güçlerimiz tedbirlerini aldı." diye konuştu.