29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

GÜNCELLEME - Aydın'da iki kardeşin silahla öldürülmesi

GÜNCELLEME - Aydın'da iki kardeşin silahla öldürülmesi - Nazilli'de boş bir arazide iki kardeşin pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, ADLİ SÜREÇ EKLENDİAYDIN (AA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde geçen ay iki kardeşin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

16.09.2017 - 23:26

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen Ercan ve Erhan Herdem kardeşlerin katil zanlısı Vedat D'nin, İzmir'de bir akrabasının yanında saklandığı bilgisine ulaştı.

Ekipler, Karabağlar ilçesindeki adrese operasyon düzenleyerek Vedat D'yi yakaladı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Vedat D, Nazilli Emniyet Müdürlüğünden gelen polis ekibine teslim edildi.

Vedat D. emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediği sırada kız arkadaşı Nihan B'nin de olay yerinde bulunduğunu itiraf etti. Polis ekipleri Nihan B'yi de Yıldıztepe Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Vedat D. ile Nihan B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan zanlılardan Vedat D'nin kardeşi F.D'nin de olayla ilgili arandığı öğrenildi.

Nazilli'de, 22 Ağustos'ta Muammer Aksoy Mahallesi'nde yaşanan olayda, Ercan ve Erhan Herdem kardeşler boş bir arazide pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü.