24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

GÜNCELLEME - Çorum'daki cinayet

GÜNCELLEME - Çorum'daki cinayet - Bir kişiyi av tüfeği ile öldürüp bir kişiyi de ağır yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİÇORUM (AA) - Çorum’da bir kişiyi av tüfeği ile öldürüp bir kişiyi de ağır yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

13.07.2017 - 00:16

Canan Güler'in av tüfeğiyle öldürülmesi, Özgür K'nin (21) de yaralanması olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı olarak aranan Serdar E. (21) polise teslim oldu.

Olayın ardından ormanlık alanda saklandığı öğrenilen zanlının, emniyetteki ifadesinde, "Özgür K. ve Canan Güler ile arasında husumet bulunduğu için olayı gerçekleştirdiğini" söylediği belirtildi.

Hurdacılık yaptığı bildirilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çorum'da 8 Temmuz'da, kullandığı otomobille Bahçelievler Mahallesi'ndeki özel hastaneye giden Özgür K, yaralı olduğunu söyleyerek görevlilerden yardım istemiş, aynı araçta Canan Güler'in de cesedi bulunmuştu. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlatmıştı.